пятница, 5 февраля 2016 г.

Перейменування вулиць в Тростянці.




 В місцевій газеті "КД" було надруковано статтю з переліком вулиць, які потрібно перейменувати та й новими назвами. Там перераховано діячів від Київської Русі до УССР.

 Але чомусь мало в назвах показано того чим живе місто і до чого воно має відношення: вулиця Шоколадна по вулиці Калініна більше відображувала сутність того чим живе мікрорайон. Вулицю Горького можна було перейменувати в Європейську або Торгову, де як не по Горького у місті розташовані магазини та інші торгові точки. Місто має декілька джерел питної води тому вулиця Джерельна могла поповнити список вулиць нашого міста.
 Окрім цього місто має шість шкіл та коледж, тому назва вулиця Вчителів, наразі актуальна. А скільки в Тростянці водіїв професіоналів та любителів тому назва вулиця Водіїв або Водійська також я думаю цікава.

 На сьогодні тема козаків цікавить багатьох тростянчан вулиця Козаків або Козача Cотня знайшла би відгук в сердцях жителів міста. А скільки в місті проходить фестивалів.....
 Окрім цього в запропонованому варіанті змін назв вулиць, міська рада вирішила трохи ускладнити життя жителів  перейменованих вулиць Тростянця добавивши в нові назви вулиць окрім прізвищ ще й ініціали, чого не було до цього.